Träning - Det är otroligt kul om man gör det på rätt sätt efter dina förutsättningar.

Vi hjälps åt

TRÄNING

Letar du efter en professionell och förstående verksamhet som kan hjälpa dig att skapa nya rutiner, ta din utveckling till nästa nivå samtidigt som du har oerhört kul? Då är Palmtrees Hälsocenter precis det stället du letar efter.

Vi erbjuder två tjänster inom träning och kost vilket är performance och long term. Syftet med det är att göra det tydligare för dig vad vi erbjuder då en del bara tror vi jobbar med elitidrottare. Men så är inte fallet utan vi hjälper både dig som har ambitionen att vilja livnära dig på din sport eller åtminstone göra en större satsning medan många av våra klienter är dem som bara vill komma igång med träningen, göra en livstilssförändring, gå upp eller ned i vikt eller bara allmänt ta tag i sin hälsa.

Performance
Vi erbjuder tjänster/upplägg inom träning, kost och mental coachning för dig som vill ta nästa steg i din elitsatsning för att öka möjligheterna till att kunna bli en av dem absolut bästa i världen i just din sport. Vår vision är att genom ett otroligt tight samarbete skapa förutsättningar så att du som spelare och människa ska vara så förberedd du bara kan inom alla områden för att kunna prestera bättre och på en högre nivå än din omgivning. Palmtrees Hälsocenter kliver in och ansvarar över allt som har med din fysiska utveckling att göra. Det gäller mat, träning, återhämtning och erbjuder även genom en extern aktör vi samarbetar med mental träning. Allt för att du som idrottsatlet ska känna dig trygg med att ha allt på ett och samma ställe med skyhög kvalitet inom samtliga delar. Oavsett om det är mitt under säsong eller under ditt uppehåll så anpassar vi upplägget så det passar dig på bästa sätt för att du ska nå dina mål.Du kommer få ett inlogg till vår app där all träning kommer att skötas ifrån med videos, uppföljning och tracking av dina fysiska framsteg. Så lite åt slumpen som möjligt då vi vet att ju bättre du följer din plan desto bättre resultat får du.

Long Term
För den som inte elitsatsar men ändå vill komma igång med träningen eller ha hjälp med strukturen för upplägg, kost och träning så är Palmtrees Hälocenter stället för dig. Det finns ett område som vi alltid rekommenderar att sträva efter tillsammans med ditt egna mål och det är att ta sig ur riskzonen för det viscerala fettet i buken. I och med tillgången till vår egen InBody 970 så kan vi när som helst mäta detta, vilket är något som skiljer oss från alla andra aktörer.

130 + är hög risk för fetmarelaterade sjukdomar även känt som folksjukdomar
100-120 är också risk men lägre
90 och under är hälsosamt där lägre är bättre

Då majoriteten av de motionärer som söker sig till oss vill gå ned i vikt (tappa fettmassa) så informerar vi om detta redan här så du snabbare skall få förståelse. Du kan räkna med att gå ner 5-15 enheter per månad beroende på hur noggrann du är med ditt upplägg. (Läs mer om vår Inbody 970 här)

Utöver viktnedgång så hjälper vi även till med allt annat såklart. Vill du bygga större muskler, starkare muskler, få bättre kondition, bli rörligare osv så finns vi för dig. Då vi jobbar mycket med Sveriges mest lovande idrottstalanger så blir det något som vi givetvis nyttjar i våra ”vanliga” upplägg. Du behöver inte utöva träning och nutrition på elitnivå men du får ändå tillgång till marknadens mest seriösa och strukturerade upplägg då vi behöver (måste) jobba med extrem noggrannhet.

Inom prestationsidrott så är det av största viktigt att följa upp och utvärdera hela tiden utefter upplevd känsla för atleten i kombination med resultatet av det fysiska jobbet. Detta är något som följer den röda tråden genom alla våra delar av verksamheten och givetvis även för Long Term klienterna. Du får precis som performance tillgång app, marknadens mest avancerade impedansvåg, daglig kontakt och rabatt på tilläggstjänster som pt-pass, massager eller storhandla tillsammmans med kostrådgivare.

Boka nu