Om oss - Palmtrees Hälsocenter AB

Varmt välkommen in

OM OSS

Jag heter Andreas Modin är 27 år och är grundaren av Palmtrees Hälsocenter AB. Min syn på hälsa och de metoder jag jobbar med har alltid varit annorlunda vilket med tidens gång har visat sig vara väldigt uppskattat från min omgivning. När efterfrågan blev större så valde jag att skala upp tillgängligheten för mina visioner inom massage, träning och kost vilket blev startskottet på Palmtrees Hälsocenter.

Jag är som person väldigt glad, positiv, lösningsorienterad med mycket energi och älskar att göra saker bättre eller mer optimerat. Men andra ord så är detaljer något jag tycker om vilket också speglar verksamheten och mina tjänster.

Min bakgrund är att jag idrottat hela livet där valet sedan föll på hockey och flytten från Stockholm till Sundsvall blev ett faktum för mina 3 år på hockeygymnasiet i Timrå IK. Därefter har intresset för träning och  kost följt med automatiskt då jag själv blev fascinerad över hur dem som var bäst i min sport gjorde och vad skillnaden var. Det visade sig ganska snabbt att det jag gjorde på isen bara var en bråkdel av vad som krävdes för att bli riktigt bra. När jag förstod helheten vad det innebär att lyckas som elitspelare oavsett sport så blev det påtaglig att det fanns en stor marknad att göra förbättringar i för att skapa bättre förutsättningar. Därav växte träningsdelen fram.

Mitt intresse för massage har av någon anledning alltid funnits enda sen jag var liten. Då pappa gick mycket på massage och sedan masserade mig och min bror så fastnade jag för hur otroligt skönt det var. För många stannar känslan där att det är skönt men i mitt huvud så fortsatte tankarna ”det här var skönt det här måste fler få uppleva”. Det börjar redan i lågstadiet att massera klasskamrater när läraren hade högläsningen. Under högstadiet samma sak när det var filmstund på lektionerna. Och under gymnasietiden så gjorde jag min praktik på Hotell Södra Bergets Spa här i Sundsvall där jag masserade personalen på hotellet varje vecka.

Från studenten tills idag har min huvudsyssla utöver intresset för hälsa varit vården. Jag har jobbat som undersköterska i 7-8 år på heltid där jag arbetet inom alla möjliga områden som finns. Autism, somatiska sjukdomar, missburk, ensamkommande, multisjuka, äldrevården m.m. Vad dessa år har gett mig i erfarenheter kring att jobba med människor är ovärdeligt. Jag har nog sett, hört och upplevt allt man kan inom vården. Vilket idag ger mig en väldigt trygg och stabil grund att stå på när det handlar om bemötande och personkemi med andra människor. Oavsett om det är i vården eller inom hälsan så är jag väldigt omtyckt pga min personlighet och förmåga att se, höra och observera andra människor. Därav bland annat mina insatser inom arbetet med autism. Att få människor att känna sig avslappade och trygga i min omgivning har varit min styrka som undersköterska och det är något jag tar med mig i min verksamhet då grunden för ett lyckat samarbete är att man känner förtroende till sin tränare/coach/mentor och att man känner att man kan vara sig själv.

Hälsa är ett brett området men trots det så har jag samlat det mesta under ett och samma tak för att underlätta för dig som letar efter en unik verksamhet vars mål är att bli ledande på marknaden inom ett par år.

Boka nu