Frihet, glädje & struktur.

PALMTREES APP

Palmtrees erbjuder idag två abonnemangstjänster inom kost och träning. Tropical Premium och Palmtrees Performance där du genom dessa har tillgång till hela Palmtrees värld ifrån att du kliver upp på morgonen tills att du går och lägger dig på kvällen. Abonnemangen passar dig som söker digital och modern struktur inom området och behöver något efter dina förutsättningar oavsett nivå.

Abonnemangen utgår ifrån Palmtrees App som med bred inredning för respektive tjänst möter efterfrågan över flera målgrupper. Musiken har Spotify, film/serier har Netflix och träning/kost har nu Palmtrees App. Detta ger bättre möjlighet till att förebygga, underhålla och utveckla din hälsa eller prestation i egen takt utan tidsbegränsningar. 

Tropical Premium, Palmtrees huvudabonnemang där du som motionär har allt du behöver och lite till för att erhålla en god livsstil under många år framöver och vill hitta i hälsans breda djungel.

Palmtrees Performance, denna tjänst riktar sig specifikt till dig som utövar elitidrott och vill ha inspiration och träningspass med tydliga syften för att ta din utveckling till nästa nivå. Perfekt att ha åtkomst till året om för att göra dig konkurrenskraftig i din sport.

Villkoren för abonnemangen hittar du nedan.

Villkor