Information, närvaro & perspektiv.

Konsultation

Att upplysa om hälsa på individnivå är viktigt för att ta samhället framåt samt att inspirera kommande generationer att genom kunskap och förståelse kommer intresset och glädjen. Under konsultationen kommer jag att dela Palmtrees visioner och hur jag ser på hälsa. Jag kommer belysa de vanligaste fallgroparna men också vilka strategier som är mest hållbara för majoriteten.

Den här kostnadsfria konsultationen är perfekt för dig som letar en online coach, behöver en livsstilsförändring eller bara vill ha information för att veta mer om hur Palmtrees Hälsocenter jobbar och om jag kan vara ett alternativ som passar dig och dina behov. Genom möjligheten att träffas (alternativt ett videosamtal) kan vi sätta oss i lugn och ro och du får berätta mer om dig själv och dina mål.

Jag anser att det personliga och individuella inte bara sitter i övningsval och recept. Utan det är att få göra resan tillsammans med dig emotionellt och att få höra dina tankar, känslor och perspektiv. Att bygga dina träningspass och skräddarsy dina måltider är en stor del av mitt jobb men vår relation kommer alltid vara kärnan i samarbetet.

Tack för att du funderar på att göra Sverige friskare genom att bli mer medveten om din egen situation.

Se lediga tider för konsultation här.

Boka nu