Massage - För den som vill unna sig stor njutning kombinerat med hög kvalitet och otrolig effekt.

Varmt välkommen in

MASSAGE

Med Sveriges mest dynamiska händer vill vi bjuda in dig till framtiden i hur man utövar denna terapiform. Vår vision är att skapa en helhetsupplevelse du inte finner någon annanstans där vi lägger stor vikt på bemötandet och miljön för att skapa en plats där du kan slappna av och vara dig själv i.

Vårt behandlingsprogram (grepp, metod, tid per område) är noga konstruerat för att maximera din tid på bänken så att du skall ha känslan efter varje besök att det verkligen gav något och att du lämnade oss mjuk och fin men även att din individuella önskan inför besöket ska vara uppnått. Vi strävar alltid efter att vara det bästa alternativet på marknaden och vi jobbar dagligen på att dina besök hos oss ska vara av absolut högsta klass. Det finns bara ett 7-stjärnigt hotell i hela världen vilket ligger i Dubai och heter ”Arabernas torn” (Burj Al Arab). Att var det enda hotellet i världen med 7 stjärnor ligger till stor del i deras överlägsna bekvämligheter och tjänster. Vi burkar för skoj säga att våra ambitioner är likvärdiga fast med lite olika förutsättningar och annat väderklimat.

Med andra ord så kan du förvänta dig perfektion kring service och kvalitet utan några kompromisser. En massagebehandling hos Palmtrees är en symbol för framtidens hälsa där du inspirerar din omgivning mer än du tror.

Varmt välkommen att investera i dig själv och tack för att vi får vara en del av det.

Vi ses på bänken 😉

Behandlingen utförs av diplomerad friskvårdmassör från Axelsons Gymnastiska Institut.

Boka nu