Skip to main content

Med kanske Sverige mest dynamiska händer i kombination med hur vi skapat våra behandlingsprogram vågar vi påstå att vi är framtiden i hur man utövar denna terapiform. Då vi alltid har koll på de senaste trenderna och den senaste forskningen gör att vi ger oss själva förutsättningar att hela tiden vara moderna för du skall vara säker på att du får det absolut bästa som finns på marknaden.

Vår vision är att skapa en helhetsupplevelse du inte finner någon annanstans där vi lägger stor vikt på personkemi och att skapa en plats där du kan slappna av, vara dig själv och känna dig trygg i. Vi vet vilken enastående effekt massage även har på vårt psykiska välmående vilket gör att miljön i vår lokal är något vi också prioriterar väldigt högt.

Vårt behandlingsprogram (grepp, metod, tid per område) är noga konstruerat för att maximera din upplevelse på bänken så att du skall ha känslan efter varje besök att det verkligen gav något och att du lämnade oss mjuk och fin men även att din individuella önskan inför besöket ska vara uppnått.

Vi är väl medvetna om dagens mer stillasittande samhälle och att arbetsplatser kräver att man spenderar sina dagar framför en dator med en ergonomi som inte alltid är optimal. Vi vet att den största anledningen till våra fysiska besvär kommer ifrån att vi rör oss för lite. Vilket skapar stagnation i fascian, lederna och senorna främst kring höftpartiet men såklart även i bröstrygg, skuldror och axlar. Det är detta som i sin tur ligger i grund för det som vi upplever för smärta. Nacke och axlar har förutom genom lite rörelse också stress som en faktor som bidrar till spända muskler som kan ge huvudvärk pga syrebrist till hjärnan, långa anspänningar osv.

Varmt välkommen att investera i dig själv och tack för att vi får vara en del av det.

Leave a Reply